Fata perna Alfeo, blana, gri, 45×45 cm

25.00 lei

Va oferim o colectie de fete de perna decorative fermecatoare din colectia KINDER intr-o gama de nuante pastelate. Pernele moi sunt realizate din blana. Sunt decorate cu broderii fermecatoare si urechi gratioase. Fetele de perna adunate in mai multe variante de culoare vor constitui o familie remarcabila de pisici.

Caracteristici

Dimensiuni: 45×45 cm

Culoare: gri cu imprimeu urechiuse de pisica

Stoc epuizat

Fata perna blana gri

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna blana gri

Va oferim o colectie de fete de perna decorative fermecatoare din colectia KINDER intr-o gama de nuante pastelate. Pernele moi sunt realizate din blana. Sunt decorate cu broderii fermecatoare si urechi gratioase. Fetele de perna adunate in mai multe variante de culoare vor constitui o familie remarcabila de pisici. Vor deveni un “prieten pufos” al micutului tau si il va insoti in aventuri captivante. Fata de perna Alfeo va fi piesa care lipsea din tabloul unei camere de poveste unde puiul sa isi traiasca propria magie.

Caracteristici

Dimensiuni: 45×45 cm

Culoare: gri cu imprimeu urechiuse de pisica