Perdea Timon cu inele, casual, menta, 140×250 cm

Perdea Timon cu inele, casual, menta, 140×250 cm

89.00 lei

Simplitatea si originalitatea perdelei TIMON o disting de mii de alte perdele. Perdeaua are un finisaj interesant de mercerie in partea de sus, chiar sub ochiuri. Datorita ochiurilor, putem schimba rapid si usor decorul ferestrei. Un astfel de decor este o combinatie de libertate casual cu un pic de fantezie.

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: menta

În stoc

Perdea cu inele casual menta

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele casual menta

Simplitatea si originalitatea perdelei TIMON o disting de mii de alte perdele. Perdeaua are un finisaj interesant de mercerie in partea de sus, chiar sub ochiuri. Datorita ochiurilor, putem schimba rapid si usor decorul ferestrei. Un astfel de decor este o combinatie de libertate casual cu un pic de fantezie. Va aduce un suflu proaspat incaperii asemenea aromei mentei. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere.

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: menta