Fata perna Lori, catifea, neagra, 45×45 cm

Fata perna Lori, catifea, neagra, 45×45 cm

36.00 lei

Fata de perna Lori, cu o structura si moliciune de catifea este decorata cu un imprimeu auriu de libelule. Ofera un plus elegant care va schimba aspectul interiorului. Un astfel de accesoriu va arata grozav intr-un interior plin de farmec. Dupa spalare, materialul nu se micsoreaza.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 45 cm
  • Lungime: 45 cm

Culoare: negru

Material: catifea

În stoc

Fata perna catifea neagra Lori

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna catifea neagra Lori

Fata de perna Lori, cu o structura si moliciune de catifea este decorata cu un imprimeu auriu de libelule. Ofera un plus elegant care va schimba aspectul interiorului. Un astfel de accesoriu va arata grozav intr-un interior plin de farmec. Dupa spalare, materialul nu se micsoreaza. Va corespunde nevoilor dvs atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al utilitatii.Este moale si placuta la atingere si poate fi un “prieten” pufos pentru cei mici. Puteti viziona un film captivant tinand in brate o pernuta decorativa pufoasa.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 45 cm
  • Lungime: 45 cm

Culoare: negru

Material: catifea