Perdea Marika cu inele, microfibra, alba, 140×250 cm

Perdea Marika cu inele, microfibra, alba, 140×250 cm

83.00 lei

Perdeaua Marika ,gata facuta din microfibra usoara si aerisita, se potriveste perfect cu stilizarile moderne. Este subtila, iar imprimeul delicat al crengutelor ii confera un caracter modern. Se va prezenta frumos in dormitorul dvs., sufragerie sau camera de zi moderna. Se potriveste perfect in interioarele scandinave sau in stil ecologic. Perdeaua este usor de intretinut – o puteti spala cu usurinta in masina de spalat rufe la 30 o C.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie : 100% poliester
Greutate: 80 g/m 2

În stoc

Perdea cu inele microfibra alba

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

 

Perdea cu inele microfibra alba

Perdeaua Marika ,gata facuta din microfibra usoara si aerisita, se potriveste perfect cu stilizarile moderne. Este subtila, iar imprimeul delicat al crengutelor ii confera un caracter modern. Se va prezenta frumos in dormitorul dvs., sufragerie sau camera de zi moderna. Se potriveste perfect in interioarele scandinave sau in stil ecologic. Perdeaua este usor de intretinut – o puteti spala cu usurinta in masina de spalat rufe la 30 o C. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va fi elementul care va anima incaperea.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie : 100% poliester
Greutate: 80 g/m 2