Perdea Mari cu inele, casual, alb, 140×250 cm

Perdea Mari cu inele, casual, alb, 140×250 cm

89.00 lei

Perdeaua Mari are un  imprimeu de flori colorate. Este o idee grozava pentru a improspata si a face aranjamentul interior mai atractiv. Decorul se incadreaza intr-un aranjament in stil botanic sau clasic.

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: alb cu imprimeu floral

În stoc

Perdea cu inele casual alb

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele casual alb

Perdeaua Mari are un  imprimeu de flori colorate. Este o idee grozava pentru a improspata si a face aranjamentul interior mai atractiv. Decorul se incadreaza intr-un aranjament in stil botanic sau clasic.Va fi perfecta si pentru un interior decorat intr-o atmosfera de jungla urbana. Ochiurile cusute in partea superioara a perdelei asigura un aspect frumos al perdelei atunci cand este atarnata pe o tija.  Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere.

Prospetime de vara in interiorul tau?  Mari iti indeplineste fanteziile.

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: alb cu imprimeu floral