Raft pentru sticlele de vin, cantitate 35 sticle

173.25 lei

Raft pentru sticlele de vin cantitate 35 sticle

Raftul pentru sticle de vin, este stabil pentru un total de 35 de sticle. Este prevazut cu┬á 5 nivele cu cate 7 rafturi fiecare, zonele individuale sunt separate de niste stalpi de lemn. Vine ambalata intr-o cutie de carton care poate fi expediata. Ideal pentru depozitarea clara si la indemana a sticlelor de vin – usor de utilizat, pentru auto asamblare folosind instructiunile de asamblare. Este potrivit pentru instalare in bucatarie, in pivnita sau in livingul rustic etc. – poate fi asezat langa masa.

Caracteristici:

  • Fabricat: lemn de pin FSC┬« 100%
  • Culoare: lemn – intr-un aspect natural, usor, cu cereale atractive – forma ingusta, care economiseste spatiu.
  • Dimensiuni: aprox.80 x 59 x 29 cm
  • Greutate: aprox. 7,5 kg.

Stoc epuizat

Raft pentru sticlele de vin cantitate 35 sticle

Indiferent de marimea casei tale, rafturile si etajerele sunt o solutie de depozitare discreta si nepretuita. Rafturile sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni si materiale care sa se potriveasca atat in casa, cat si bugetului tau.  Folosesc spatiul gol de perete pentru a tine atat obiecte practice cat si decorative. Daca ai un perete gol si nu stii ce ai putea adauga ca sa completezi decorul etajerele, politele sau rafturi suspendate sunt o idee pe cat de practica pe atat de estetica. Poti crea modele personalizate din asezarea lor pe perete, modele care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea ta.

Raft pentru sticlele de vin cantitate 35 sticle

Raftul┬ápentru sticle de vin, este stabil pentru un total de 35 de sticle. Este prevazut cu┬á 5 nivele cu cate 7 rafturi fiecare, zonele individuale sunt separate de niste stalpi de lemn. Vine ambalata intr-o cutie de carton care poate fi expediata. Ideal pentru depozitarea clara si la indemana a sticlelor de vin – usor de utilizat, pentru auto asamblare folosind instructiunile de asamblare. Este potrivit pentru instalare in┬ábucatarie,┬áin pivnita sau in┬álivingul rustic┬áetc. – poate fi asezat langa┬ámasa. Raftul poate fi un cadou inedit pentru un pasionat de vinuri. Va fi cu siguranta un cadou inedit care va face impresie.

Caracteristici:

  • Fabricat:┬álemn de pin FSC┬« 100%
  • Culoare:┬álemn – intr-un aspect natural, usor, cu cereale atractive – forma ingusta, care economiseste spatiu.
  • Dimensiuni: aprox.80 x 59 x 29 cm
  • Greutate: aprox. 7,5 kg.