Suport Wenko pentru haine, gri, 45x167x88 cm

187.00 lei

Suport pentru haine gri

Suportul Wenko pentru haine este ideal si pentru aerisirea dulapului sau pentru depozitarea hainelor proaspat calcate. Cosul detasabil si spatios este echipat cu manere de transport la indemana si mentine articolele de rufe calcate si pliate clar aranjate. Raftul suplimentar cu grila tine ustensilele de calcat la indemana in orice moment. Suportul de uscare confortabil este echipat cu patru roti inteligente, astfel incat sa poata fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul. Doua roti pot fi blocate pentru o prindere sigura.

Caracteristici
Dimensiune: 45x167x88 cm.
Culoare: gri.
Material: metal.

În stoc

Suport pentru haine gri

Un suport de haine este un obiect foarte util in orice apartament sau casa, deoarece ajuta la depozitarea in buna stare a tuturor piesele de imbracaminte din garderoba. Daca nu iti mai ajunge spatiul din sifoniere sau ai un dressing, atunci poti apela la un asemenea produs. Iti va organiza spatiul eficient, il va elibera si iti va tine la indemana articolele vestimentare preferate. Iti poti aranja asa cum doresti toate camasile, bluzele, pantalonii, paltoanele sau gecile fara probleme. Accesul la haine va fi unul rapid.

Suport pentru haine gri

Suportul Wenko pentru haine este ideal si pentru aerisirea dulapului sau pentru depozitarea hainelor proaspat calcate. Cosul detasabil si spatios este echipat cu manere de transport la indemana si mentine articolele de rufe calcate si pliate clar aranjate. Raftul suplimentar cu grila tine ustensilele de calcat la indemana in orice moment. Suportul de uscare confortabil este echipat cu patru roti inteligente, astfel incat sa poata fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul. Doua roti pot fi blocate pentru o prindere sigura. Poate fi amplasat cu usurinta in orice incapere din locuinta si va fi un real ajutor.Are un design elegant, iar articolele vestimentare asezate pe acest suport vor crea impresia unui dressing impresionant.

Caracteristici
Dimensiune: 45x167x88 cm.
Culoare: gri.
Material: metal.